Organik Sebzelerle Beslenme Düzeni

Doğal beslenme ihtiyacının giderek artsa da organik besinlere ulaşmak hâlâ zor. Organik besin adı altında satılan pek çok ürün ne yazık ki aslında marketler satılanlardan pek farklı değil. Doğal AVM, sizi sertifikalı organik sebze meyve ve daha bir çok ürünle buluşturan bir firmadır. 2012 yılından beri güvenli ve doğal alışverişin adresi olan Doğal AVM’den kolayca sipariş vermeniz mümkün. Ürünlerin uygun fiyatlı ve hızlı bir şekilde sizlerle buluşması organik beslenmeyi alışkanlık haline getirmenizde çok yardımcı olacak. Besinlerdeki kimyasalların git gide arttığı bu günlerde organik besinlere ağırlık vererek vücudumuzu zararlı etkilerden koruyabiliriz.

Gerçek Organik Sebzeyi Anlayabilmek

Öncelikle organik olduğu söylenen sebzelerin sertifikalarını kontrol etmekle işe başlayabilirsiniz. Doğal AVM’deki gibi sertifikası olan ürünler kimyasal madde kullanmadan üretilmektedir. Daha sonra ürün etiketlerine bakarak da yorum yapabilirsiniz. “%100 Organik” etiketi taşıyan ürünler tamamen organiktir. “Organik” etiketi taşıyanlar %5 gibi oranlarda organik olmayan madde içerebilir. “Organik malzemelerle yapılmıştır.” Etiketine sahip olanlarda ise doğallık %70 civarındadır. Doğru bilinen yanlışlara bakarsak şekli bozuk, ezik vs. olan her sebze organik değildir. Köy pazarlarında satılan sebzeler de tamamen organik olarak yetiştirilmemektedir. Ancak doğal olan sebzelerin daha çabuk çürüdüğü doğru bir bilgidir. İçinde koruyucu katkı maddesi olmaması dolayısıyla daha çabuk zarar görebilirler. Örneğin; Doğal AVM’den satın aldığınız patatesleri 3 aya kadar saklayabilirken organik olmayan patatesler 6-7 ay boyunca saklanabilmektedir.

Organik Sebze İle Beslenme

İlk başta erişimi zor ve daha pahalı olduğu organik sebze ile beslenme düzeni oluşturmak zor gelebilir. Ancak sahip olma ihtimaliniz olan hastalıkların riskini azaltacağı ve doğayla dost bir üretim şekli olduğunu düşününce bunu bir alışkanlık haline getirmek için daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Doğal AVM sertifikalı ürünlerinin size çok hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlar.  https://www.dogalavm.com/taze-sebze adresi üzerinden verdiğiniz domates, patates, maydanoz gibi organik sebze siparişleri uzaklığınıza göre 1-3 iş günü içerisinde elinize ulaşabilir. Siz de organik sebzeler ile doğal ve sağlıklı bir hayata ilk adımınızı atabilirsiniz.

İçeriği Oyla!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir